Vacature (commercieel) Receptionist 28-38 uur (Gesloten)

Wat ga je doen?

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten!  In die rol sta je de klant persoonlijk, telefonisch en per email te woord. De focus ligt op het verlenen van service aan onze klanten. Je neemt hun opdrachten aan, stelt offertes op en houdt contact met de klant over de voortgang van het onderhanden werk. Jij houdt de planning in de gaten en communiceert tijdig en helder met de monteurs. Tevens ondersteun je het management bij de dagelijkse organisatie en administratieve taken.

Wat vragen wij?

Jij houdt ervan om met klanten om te gaan en jouw inzet draagt bij aan een hogere klanttevredenheid. Je bent servicegericht en kunt je goed inleven in de klant. Vanzelfsprekend heb je oog voor het commerciële belang van het bedrijf. Je werkt gestructureerd wat zorgt voor een overzichtelijke orderverwerking, efficiënte planning van de werkplaats en tevreden klanten. Je vindt het leuk om in een klein team te werken en draagt positief bij aan de sfeer binnen het team. Ook belangrijk, je hebt gevoel voor humor, flair en genoeg pit!

  • Je hebt Inlevingsvermogen, bent commercieel vaardig en servicegericht
  • Je bent zelfstandig en stressbestendig
  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Beschikbaarheid: minimaal 28 uur, verdeeld over minimaal 4 dagen per week
  • Ervaring met het voeren van een bedrijfsadministratie is een pré

Wat bieden wij?

Wij bieden je een afwisselende functie in een op kwaliteit gericht familiebedrijf. We kennen een prettige werksfeer in een klein team en een no-nonsense cultuur met korte lijnen. Wij zijn aangesloten bij de CAO-Metalektro en hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Je sollicitatiebrief en CV kun je mailen naar Marie-Ellen van Schendel, hr@desutter.nl.