Service Manager (inactief)

Vind jij techniek geweldig? Ben je geïnteresseerd in kleppen, cilinderkoppen en motorblokken? Kun jij goed organiseren, je werk plannen én kun jij je inleven in onze, grotendeels b2b, klanten? Dan willen we graag met jou in contact komen.

Wat ga je doen?

Als Service Adviseur Revisie ben jij een belangrijke schakel tussen klanten, de werkplaats en leveranciers. Jij bent het gezicht van de servicedesk en aanspreekpunt voor directie, klanten en monteurs over de uit te voeren werkzaamheden. Je neemt opdrachten aan, stelt offertes op, bestelt de benodigde materialen en brengt alles samen voor de optimale planning van de werkplaats. Je handelt vervolgens zelfstandig het gehele administratieve proces rondom een opdracht af. Bij afwezigheid van de directeur rekenen we op jou om de dagelijkse gang van zaken door te laten gaan.

Wat vragen wij?

De klant staat voor jou altijd centraal. Je bent servicegericht, assertief en commercieel ingesteld. Je bent communicatief sterk en gebruikt de kracht hiervan om ook onder tijdsdruk aan de afspraken met klanten te voldoen; praten, bellen en mailen is je tweede natuur. Je weet mensen voor je te winnen en bent tactvol en duidelijk in je contact met klanten, leveranciers en collega’s. Je beheerst het Nederlands en Engels uitstekend. Je organisatievermogen en pragmatische instelling heb je nodig om orde in de dagelijkse chaos te scheppen. Je werkt zelfstandig, neemt initiatief, beschikt over een flexibele instelling en bent stressbestendig.

Wij vragen:

  • Organisatietalent
  • Commercieel inzicht
  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Beschikbaarheid: minimaal 30 uur, 5 dagen per week
  • Ervaring met voeren van een bedrijfsadministratie
  • Technische kennis van metaalbewerking is een pré

Wat bieden wij?

Wij bieden je afwisselende en uitdagende werkzaamheden in een op kwaliteit gerichte organisatie. We kennen een prettige werksfeer in een klein team en een no-nonsense cultuur met korte lijnen. We hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Motorenfabriek de Sutter is een familiebedrijf met 100 jaar ervaring. Wij behoren tot de top van de revisiebedrijven in Nederland en beschikken over een modern machinepark. Ons klantenbestand is zeer divers en bestaat uit importeurs, fleetowners, garagebedrijven en particulieren. Ons team heeft vakmanschap en passie voor het vak hoog in het vaandel staan en vindt het een uitdaging om een passende oplossing voor elke vraag te leveren. Flexibiliteit en snelheid zijn onze kracht!

Je sollicitatiebrief en CV kun je mailen naar Marie-Ellen van Schendel, hr@desutter.nl.